HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Rakodási tippek

2008.10.16. 22:46 cca

A fiúknak sok gondjuk akad mostanában a konténerek rakodásával. Ezért szeretnék néhány jótanácsot megosztani minden leendő megrendelőnkkel:

  • Ugyanolyan gondosan foglaljanak helyet a konténernek, mintha maguk raknák meg. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy nem igazán érdekli a legöbb megrendelőt, hogy milyen messzire kell hordani a zsákokat - hamár nem nekik fáj...
  • A szemeteszsák nem sitthordásra van kitalálva. Csak könnyű hulladékot tegyenek bele!
  • Amikor az emeletszám iránt érdeklődünk, nem az érdekel bennünket, hogy mi a hivatalos száma az emeletnek, hanem effektíve mennyi emeletet kell megmásznunk. Pl. az a sitt nekünk nem a földszinten lévőnek számít, amikor az udvarról csak úgy lehet kihordani, hogy egy emeletet felfelé, majd egy emeletet lefelé kell hordani. Az pedig külön magyar betegség, hogy az első emeletet földszintnek hívják, majd jön a félemelet, majd az első... Voltunk olyan 4m-es belmagasságú házban, ahol a három és feledik emeletet hívták másodiknak.
  • A zsákok nem lehetnek nehezebbek 70-80 kg-osnál (abszolút korlát), de persze nem lehetnek nehezebbek, mint amit a zsák elbír (relatív korlát).
  • A zsákokat csak annyira lehet megtömni, hogy össze lehessen fogni a szájukat, különben minden kihullik!
  • A lépcsőházat csak külön díjazás ellenében, illetve abban az esetben takarítjuk fel, ha a szennyeződés nekünk felróható (pl. leejtjük a zsákot). A lyukakért nem felelünk, némi koszolódás együtt jár a sitthordással!

Most egyelőre ennyi jutott eszembe. Véssétek eszetekbe! :)

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sitt konténer szállítás tanácsok rakodás sitteszsák

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr22717922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: enquiry 2018.12.04. 06:58:18

Pinnacle studio 17 free download full version with crack kickass - hearthlidabers

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása