HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Heti Összefoglaló

2011.12.20. 09:22 cca

Csapatunknál is nagy készülődés és várakozás előzi meg a karácsonyi ünnepeket, így gondoltunk megosztunk veletek pár szösszenetet az elmúlt hetünk eseményeiből.

Az elmúlt hetünk egyik fontos momentuma a Budapest Konténer Facebook-hoz való csatlakozása. Amennyiben rákerestek (www.facebook.com/budapestkontener), és tagjai lesztek az oldalaknak, ti is betekintést nyerhettek mindennapjainkba, naponta fontos és érdekes információkkal szolgálunk számotokra.  Így történt ez, az előző hét minden hétköznapján is...

A hétfői nap mindig, mindenki számára kicsit lassabban, döcögősebben indul… Sajnos nálunk sem telt el eseménytelenül. Már korán reggel sikerült az egyik teherautónknak defektet kapnia, és ha ez még nem lett volna elég, egy másik teherautó részese lett egy kisebb koccanásos balesetnek. Szerencsére nem történt személyi sérülés, ám az ezzel járó időbeli csúszások egész napra rányomták a bélyegüket. Keddre azonban elszálltak a fekete felhők a fejünk felől, és gőzerővel folytatódott a munkás hétköznap.

Sok telefonhívást kapunk még azbesztpala elszállításának ügyében, de mivel ez veszélyes hulladéknak számít, fontos most is megemlítenünk, hogy sem most, sem a jövőben nem áll módunkban vállalni!!! (Pontosabban gondolkozunk az engedélyek megkérésén, de erről majd később) Tovább haladván a hét közepe felé, a szerda örömteli információt hozott számunkra. Az előző heti blog bejegyzésünkben tárgyalt, telefonszám és elérhetőségi problémát megoldottuk, így a néhol eddig akadozó kapcsolatfelvétel gördülékenyebbé vált.

A hét nagy újítása, hogy egy partneren keresztül vállalunk területfoglalási engedély intézést is!  Az ezzel kapcsolatos weboldal ugyan még fejlesztés alatt áll, de a szolgáltatás elindult, megkönnyítve a megrendelőink életét. Erről a szolgáltatásról még a későbbiekben részletesen beszámolunk.

Egyébként büszkén tudatjuk, hogy a Budapest Konténer a Budapest-Bamako Rally egyik csapatának szponzorává vált! Cégünk több mint 200 felszerelt tolltartót juttat el bissau-Guineai gyerekeknek. Amennyiben csatlakoznátok ti is az akciónkhoz, elérhetőségeink bármelyikén jelezhetitek nekünk. Bármilyen kis segítség számít!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony azbeszt konténer hulladék bamako engedély területfoglalási konténerszállító

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr423477521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása