HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Meghiúsulási díj

2007.09.28. 16:18 cca

Nem értem. Egyik megrendelőnk mára kért egy konténert egy Budapest környéki településre. Megvárós lett volna a fuvar, ami azt jelenti, hogy géppel ott helyben meg is rakták volna. Megadott időben - pontosan, ami azért manapság nem kis dolog - az adott címen voltunk, de ott senki nem várt bennünket. A mobilját persze nem vette fel, pedig üzenetrögzítőjére is rámondtuk a magunkét (korrektül, finoman). El kellett jönnünk, hisz máshol is vártak még bennünket, és már elkönyveltük, mint beégett fuvart, mikor csörgött a telefon.

A megrendelő érdeklődött, hogy mért nem vagyunk ott. Elmondtuk, hogy mi időben ott voltunk, vártunk 20 percet, de mivel elérhetetlennek bizonyultak, felhagytunk minden reménnyel. A hangjából kiérezhető volt, hogy méltánytalannak érzi a mi eljárásunkat, hisz bár igaz, hogy késtek (ott sem voltak), de mért nem vártunk tovább.

Ilyenkor - szerintem - a minimum, hogy odaszólok: hogy késni fogok, nem leszek ott a megadott időben. A telefonját pedig vegye fel!

Ez még jobban kiakasztott minket, és már hallani sem akartunk az ügyről.

Érdekes módon a konténerhez mindenképpen ragaszkodott, de mondtuk, hogy bizony már csak abban az esetben visszük ki neki, ha kifizeti a plusz 5.000 Ft-os meghiúsulási díjat. Ez viszont már nem tetszett neki!

Miért gondolják egyesek, hogy ingyen van a mi időnk és az üzemanyagunk!

Az ügy viszont hepienddel zárult, mert végül belátták az igazunkat, elnézést kértek, mi persze - 5e Ft-os felárral - kivittük a konténert. Az ügy egyébként szinte mindennaposnak számít, de most legalább megértettek bennünket is - ez viszont már nem mindennapos!

 

Szólj hozzá!

Címkék: díj meghiúsulás hepiend

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr99179898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása