HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Lopás

2007.10.02. 07:23 cca

Sajnos a konténerlopás sem példa nélküli! Minap elvitték egy kirakott konténerünket, de ilyenkor nem egyszerű fémtolvajokról van ám szó.

A legszörnyűbb az egészben, hogy ezeket a lopásokat konténeresek követik el. Egy 400 kg-os konténert nem lehet egyszerűen felkapni, és elszaladni vele. Sőt! Ritka az, hogy egy ilyen ingyenélő tetű (bocsánat a kifejezésért, de ne szépítsük a dolgot) teljesen üresen akadjon a konténerre, általában már megrakottan viszi el. Sokszor még találni olyan szemtanút is, aki látta, vagy csupán hallotta, hogy elviszik az "edényt", de az autó színén kívül nem tudnak róla több információval szolgálni. Ha tudjuk, hogy egy átlagos konténert nem lehet megúszni 150-300 ezer Ft alatt (persze a kisebbek olcsóbbak), akkor érthető, hogy most éppen nincs túl jó kedvem! De nézzük, hogyan lehet csökkenteni a tetű tolvajok esélyeit:

Mindig legyen rajta név és telefonszám, de az sem árt, ha egyedi színe van! Ez persze marketingszempontból is fontos, egy könnyen felismerhető konténert nem szívessen visznek el (a konténeresek azért figyelik egymást!).

Minél rövidebb ideig legyen kirakva a konténer! Magyarázni sem kell: adjunk minél kevesebb lehetőséget a lopásra. Emellett kifizetődőbb is pörgetni az edényeket.

Ne hagyjuk annyiban! Tegyünk feljelentést, menjünk utána, mert akkor nemcsupán esélyt adunk arra, hogy megleljük a munkaeszközünket, hanem elérhetjük, hogy álmatlan éjszakákat okozzunk a tovajnak (legalábbis én ezzel áltatom magam).

 

Szólj hozzá!

Címkék: lopás tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr64183178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása