HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Majdnem

2008.01.04. 15:49 cca

Majdnem nagyon jól indult az év. Valaki felhívott, hogy egy épület átépítését követően ott maradt náluk egy konténer - méghozzá egy 8 m3-es. A kivitelezőt nem tudja elérni, telefonszám nincs rajta, és idestova fél éve ott áll, de már rendkívül zavaró a jelenléte.
Elvihetjük, és ha jelentkezik érte a jogos tulajdonosa, nálunk - a költségeink megtérítése után - átveheti. Ha nem jelentkezik, idővel elbirtokoljuk.
Korábban már előfordult velünk hasonló eset, igaz, akkor csak egy 4 m3-es konténert szereztünk.
Most kezdődik a "rejtély". Kiküldtük az egyik autónkat, hogy hozza el. Mikor megérkezett, felhívott a sofőr, hogy beszélgetésbe elegyedett egy piros suzukissal (?), hogy ő ismeri a konténer tulajdonosát. Én ekkor felhívtam a megbízót, hogy mi a helyzet. Ő kiment a sofőrhöz, de addigra már a suzukis elment (?). Abban maradtunk, hogy végülis elhozzuk, ha már kimentünk, majd legfeljebb nálunk jelentkezik a tulaj. A sofőr pár perc múlva felhívott, hogy nem tudja elhozni, mert túl nagy a füle, nem tudja ráakasztani a láncot - van ilyen, bár nem gyakran fordul elő.
Erre odküldtem a másik autót, de mire megérkezett, a konténer eltűnt...
Két fölösleges kört futottunk, nem kis veszteséggel!

Na hülye azért nem vagyok, és bár bizonyítékom nincs, van egy tippem, hogy ki sz*atott meg.

Ehhez várom a véleményeket...

Szólj hozzá!

Címkék: lopás probléma konténer költségek vegyes sofőr meghiúsulás

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr39284634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása