HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Szigorítás

2009.02.06. 01:31 cca

Egyelőre még nem fenyeget bennünket a végveszély, de nem is akarjuk, hogy leheletét érezzük a nyakunkon! :)

Ezért már most szigorítunk a saját munkarendünkön. Viszont már ez is bizonyítja, hogy nem voltunk tökéletes vállalkozók: egy előrelátó és gondos gazda mindenkor maximálisan racionális, így nincs is min szigorítania! "Ami felesleges, az akkor is felelsleges, ha fut a szekér!"

Lássuk, hol vagyunk képesek lefaragni:

Olcsóbbra cseréltük az internetet. Már rég lejárt a hűségidőszakunk, és így olcsóbbra tudunk váltani.

Korlátoztuk a céges telefon használatát. Nem nézzük, lehet privát beszélgetést is folytatni, de alacsonyabban húztuk meg a limitet - mindenkinél!

Kénytelenek vagyunk több időt fordítani a beszerzésekre - így tapasztalatunk szerint 10%-ot tudunk spórolni!

Nem válunk meg senkitől, de mindannyiunknak meg kell értenie, hogy - ha lehet -még hatékonyabban kell dolgoznia. Nem többet, de jobban!

Persze az óvatosságunk egyéb lépéseket is indukál:

Nem nagyon vállalunk késleltetett, halasztott fizetéssel szállítást. Az a tapasztalatunk, hogy egyre természetesebb a nemfizetés - értem ezalatt, hogy a megrendelők már nem is törekednek a fizetésre. Eddig azok nem fizettek, akik vagy nem tudtak, vagy nem akartak. Most már nem is értik, hogy miért kellene fizetniük. Pontosabban miért ne "nefizessenek". Csodálkoznak, hogy miért reklamálunk! Mintha joguk lenne megtagadni a fizetést, vagy visszatartani a minket megillető vállalkozói díjat. ABSZURDUM!!!

De küzdünk, és bízva bízunk! :)

Szólj hozzá!

Címkék: válság díj fizetés vállalkozás költségek vegyes sittszállítás hepiend helyzetelemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr28925638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása