HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Köszönet

2009.03.26. 23:27 cca

Most vettem észre, hogy két nap híján másfél éve vezetem konténeres blogomat! De mindeddig nem köszöntem meg olvasóimnak, hogy megtiszteltek/megtisztelnek figyelmükkel.

Másfél év - főleg a mai viharos gazdasági viszonyok közepette - bizony hosszú idő, és ha belegondolok abba, mi minden történt ez idő alatt, akkor tényleg kiadhatnám a "best of konténeres történetek"-et! :)

Mindenesetre utólag és előre is köszönöm a figyelmet, amellyel megtisztelnek bennünket.

Ígérem: folyt köv.

2 komment

Címkék: blog 2007 2009 vállalkozás konténeres

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr41028227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atwe 2009.03.27. 00:27:18

Kedves Blogger!

Nem is tudom hol kezdjem, a pilisborosjenői bánya mellett lakom és enyhén szólva kezd elegem lenni a konténeres autókból meg akik vezetik őket azokból is. Egyszerűen nem tudom megérteni mért kell feljönni a lakóházakhoz, mért kell itt megfordulni, mért itt kell "lehálózni" a konténert arról már nem is beszélve hogy az út szélén gazdátlanul, kivilágítatlanul hagyott konténerek mennyire balesetveszélyesek. Én megértem hogy hogy ti is csak dolgozni szeretnétek, de nagyon zavaró nekünk ittlakóknak. És nem tudom mi a megoldás mert már beszéltem pár sofőrrel, de mindig jön egy új akivel össze kell vesszek(mindig ez a vége mert kinyílik a zsebembe a bicska mikor "ez közterület, azt csinálok amit akarok" dumát vágják a fejemhez). Mért nem lehet odafigyelni a másikra szerintem nem olyan nagy kérés. Kérlek írd meg a véleményed azokról amiket leírtam, kíváncsi vagyok a másik oldal szemszögéből hogy néz ki ez a dolog!
Köszönettel: atwe

cca 2009.03.28. 22:52:28

@atwe: Kedves Atwe!

Teljesen egyetértek veled. Mi magunk is sokat járunk a 'jenői bányába, de soha nem mentünk be egyetlen kis utcába sem. Mindig megmaradtunk a főúton. Ezért nem is tudom, melyik helyről, vagy részről teszel említést kommentedben, és csak tippelni tudok, hogy miért történik mindez.
Csak azt tudom elképzelni, hogy a kisebb utcákba leteszik a teli és üres konténereket rövidebb idejű tárolásra. Bár 100%-ban neked adok igazat - azaz semmiképpen sem szabadna ezt tenniük -, megpróbálom megmagyarázni neked, miért is csinálják.
A 'jenői bánya már csak 7.00-tól 15.00-ig van nyitva, azaz mindazon konténeresek, akik csak ide tudják hordani a törmeléket - pl. mert ezen a környéken dolgoznak, itt a telephelyük -, ahhoz hogy megélhessenek, meg kell forgatniuk naponta legalább 5-6 konténert. Ez naponta 5-6 kirakást, és ugyanennyi elhozást, valamint lerakóhelyi ürítést jelent. Ezért azt csinálják, hogy hajnalban, vagy este odahordják a konténert a bánya közelébe, hogy amint nyit, ki tudják borítani.
Korábban ez azért nem okozott gondot, mert a bánya fél ötig, ötig nyitva volt, másrészt belül is lehetett tárolni konténert - ez a lehetőség mára megszűnt.
Persze fel tudod jelenteni őket - de ez senkinek sem megoldás -, viszont azzal tudlak vigasztalni, hogy június 17-től végleg megszűnik a törmelék beszállítás, így ez a probléma megoldódik.
Én sajnálom a kollégákat, hogy rászorulnak erre a megoldásra, hisz tudom, a megélhetésükért küzdenek, és így sem keresi egyikük sem halálra magát.
De egyébként teljesen megértelek, engem is rettentően zavarna, ha a házam előtt konténeresek hada nyüzsögne. De csak azt tudom mondani, hogy tarts ki, hamarosan eltűnnek Pilisborosjenőről a konténeresek.
süti beállítások módosítása