HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Ajándék

2011.12.29. 12:53 cca

Idén karácsonykor Jézuska csapatunk számára is tartogatott ajándékot. A meglepetés nem mérhető finom csokoládékban, ízletes borokban sem érdekes könyvekben… szó szerint sokkal élőbb ezeknél!

Hatalmas puha bunda, egy kedves arc, egy hű barát és egy biztonságos őrző - ezekkel a jelzőkkel illethetjük családunk legújabb tagját, Kupakot! Egy nehéz sorsú, de hatalmas szívű szeretetéhes kan német juhászkutya, aki már pár nap elteltével mindannyiunk kedvencévé vált. Egy dobozban találtak rá és másik 3 testvérére az út szélén, ám szerencséjükre egy állatbarát talált rájuk és vitte őket menhelyre, ahol lelkiismeretesen gondozták őket. Egy megrendelés következtében érkeztünk meg erre a menhelyre, ahol megismertük Kupakot. A gondozó mesélt nekünk a kutyus eddigi megpróbáltatásairól, és kiderült, hogy testvéreinek már sikerült szerető családra találnia. Ekkor döntöttük el, hogy ő sem maradhat gazdi nélkül. Kicsit sem volt nehéz dolga levenni minket a lábunkról, a szeretet iránti vágya több volt, mint megindító. Miután a nevét is kitaláltuk, nem volt más hátra, örökbe fogadtuk. Mikor visszatértünk a telephelyre, és szabadjára engedtünk az új jövevényt, olyan boldogságot láttunk a tekintetében, mit még talán soha. Mintha csak azt mondta volna: Köszönöm!

Háláját azóta minden nap kimutatja, őrzőnk és védőnk lett egyben, igazi csapattagként tekintünk rá. Kupak lett telephelyünk védelmezője és mindannyiunk barátja, ennél szebb ajándékot nem is kaphattunk volna!

Szólj hozzá!

Címkék: kutya karácsony ajándék menhely házörző

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr783504072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása