HTML

Konténeres Blog

Nem könnyű a konténeres élete! Aki nem hiszi, olvassa... Konténer rendelés Budapesten és környékén: 06-20-372-7164

Friss topikok

  • csavargo: érdekes blog volt, mehetne még :) (2020.03.09. 13:47) Emberséges hatóság :)
  • gc46ex: Üdv! Sajnálattal olvastam, hogy neked is ellopták a konténeredet. Ha később aktuális lehet esetle... (2015.11.27. 11:51) Napi kalandok
  • Sir Oliver Yolland: Üdv, nincs tapasztalatom a becsélésben, hogyan kell egy most még álló falból származó sitt menny... (2014.02.06. 13:29) Becslés
  • Mpet: Szia! Rég nem írtál a bogodba... Kíváncsian várjuk beszámolóidat! Hatóság mentest! (2012.04.28. 21:55) Boldog Új Évet!
  • R.Zimmerman: Hali. Nekem most lopták le 4 napja a KIA K2700 tükröket, pedig nálunk épp nincs lomtalanítás... Rá... (2011.09.15. 11:12) Lomtalanítás magyar módra

Nemfizető ügyfelek

2009.09.08. 22:22 cca

Mindig akad egy-két ügyfél, aki nem fizet. Habár nálunk alapesetben a konténer kihelyezésekor kell kifizetni, előfordul, hogy megengedünk ettől eltérő megoldást is.

1. Ha kapun belül helyezzük ki a konténert, elhozáskor úgyis ott kell lennie valakinek, aki tud fizetni. Ha pedig vissza kell borítani, legalább kapun belül marad, és nem közterületen.

2. Régi, megbízható ügyfélnek természetesen sok mindent megengedünk. Velük nem sok gond szokott lenni, de itt is akad kivétel.

Mindegyik esetben fordult már elő, hogy nem fizették ki a konténert. Legutóbb egy régi megrendelőnknek kellett az udvarára kiborítani a konténert, mert elvben elhozáskor fizette volna, de már több mint egy hónapja nála volt a konténerünk, és csak hitegetett minket, hogy kifizeti és elhozhatjuk. Miután már napok óta nem volt hajlandó felvenni a telefont és az sms üzeneteinkre sem reagált, kénytelenek voltunk ott hagyni a szemetét.

Ez a megoldás egyikünknek sem jó: nekünk van két fölösleges körünk, és egy jó adag idegeskedésünk, ő pedig megrakatja/megrakja a konténert, és mégis ott marad a hulladéka.

 

4 komment

Címkék: konténer fizetés hulladék költség nemfizetés

A bejegyzés trackback címe:

https://konteneres-sitt.blog.hu/api/trackback/id/tr401369901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konténereske 2009.10.14. 14:37:40

Üdv Kolléga!

Nem könnyű a konténeresek élete, se.Tegnap nekem is egy ilyen kiborításhoz kellett folyamodnom, nem szívesen, de visszaborítottam a sittet.
Hülye azért nem vagyok, hogy még bevállaljam a lerakás kifizetését is, elég volt a 2 felesleges út.
A különbség annyi, hogy az utcára borult a cucc, nem az udvarára. Utólag már gyanús, hogy az utcán rakatta le a konténert, nem bentre, pedig bőven volt hely.
Talán úgy gondolta, közterületre nem merem visszaborítani, ha nem fizet.
Mostmár tud telefonálgani, fenyegetőzik, hogy feljelent.
Volt már hasonló esetetek? Bizisten türelmes voltam vele, de van egy határ.

Gratulálok a blogodhoz, (ahogy olvasom, dettó ebben a cipőben járok én is)kitartást a munkádhoz, meg a nemfizető sumák emberekhez.

Fricska trans 2009.10.14. 20:51:26

Hát ez jó!
Nekem is volt tavaly egy hasonló sztorim. Egy fasza barna család nem tudott fizetni. Csakhogy elvittem a köcsögöt, mert kellett is, meg előtte többet is kifizettek rendesen. Vagy három hétig telefonálgattam, ill. ha arra jártam, nem mulasztottam el, hogy egy "faszkalapot" dudáljak (légkürtöm van...). Semmi reakció, kitérő válaszok a telefonba. Majd vályogtörmelékkel megrakva érkeztem. Puszta "jóindulatból" a kiskapura toltam rá. Elég volt megmozdítani a 4köbis konténert, egyből lett pénz. Kicsit köpködtek.
-Nem hittem volna hogy vissza mered borítani!- mondta a nagy kan cigány.
Bevallom, tényleg nem mertem volna. Szerencsére náluk szakadt el hamarabb a cérna.
Dolgozzatok sokat!
F. Laci

konténereske 2009.10.15. 12:51:13

Annyira azért nem jó.:( Remélem nem lesz következménye, mert nagyon hőzöngött a pali a feljelentéssel. De mire fel hozzam el, ha nem fizette ki? Az udvarára meg nem tudtam beborítani, csak az utcán a kerítése mellé.
A rétinégereket ne is mondd, nekik is borítottam már ki a konténer tartalmát. Megegyeztünk, csak akkor hozom el, ha ott egyből fizet. Kapott 2 hét haladékot is, pedig csak 3-4 napra van letéve egy konténer. Pénz nem volt, anyag borult.
Csak nézték, de nem szóltak semmit, ellenben a mostanival, aki még hepciáskodik.

Fricska trans 2009.10.15. 13:28:05

Jól tetted Kiskonti!
Ha nem látják boíts még rá vagy kettővel. Csak azért, hogy védekezhess azzal, hogy ennyi szemét bele se' fért a köcsögbe.
süti beállítások módosítása